..........................................................................................................................................................................................Doni-Motors - A Volkswagen Szerviz Specialista
Volkswagen szerviz javítás
 
Volkswagen szerviz javítás

Az alábbiakban olvashat Volkswagenje biztonságos, és üzemanyagtakarékos használatáról.

Doni-Motors

Volkswagen szerviz javítás Eredeti alkatrészek
Volkswagen szerviz javítás Üzemeltetési tanácsok
Volkswagen szerviz javítás Karbantartás
Volkswagen szerviz javítás Extrafelszerelések
Volkswagen szerviz javítás Csereautó
 

A mai világban nagy szerepet tölt be a környezetszennyezés megelőzése, amiben Ön, mint autóvezető is nagy felelősséget vállal. Néhány tipp, amivel csökkenti a környezetszennyezést.

-Hidegindításkor mindig várjon alapjáraton legalább egy percet. Ennyi időre van kb. szüksége a labdaszondáknak, hogy működésbe lépjenek, ezzel csökkentve a CO kibocsájtást.

-Gyorsításkor ne használjon teljesgázt, mert ilyenkor felesleges üzemanyag kerül a motorba, ami elégetlenül, vagy részben elégve távozik. Ezzel üzemanyagot is spórolhat.

-Használja a tempomatot, mert a használatakor a gyorsításhoz pontosan annyi üzemanyagot ad a motornak, amennyi kell. Ezt mi a gázpedállal nem tudjuk eltalálni, továbbá minden sofőr "pumpálja" a pedált, ezzel hol lassul az autó, hol gyorsít vele. Ez is üzemanyagpocsékolás, és rengeteg felesleges káros anyagot bocsájtunk ki a levegőbe.

-Ellenőriztesse autója számítógépes működését. Ha nem üzemel rendesen, többet fogyaszt, és több a károsanyag.

 

 

 

 

Copyright Doni-Motors 2004 A Volkswagen Szerviz Specialista!